RRD KITE OBSESSION MKX KBO - SBEXTREME
Slike izdelkov so simbolične. Barva in oblika izdelka se lahko v naravi razlikuje od prikaza na slikah.

RRD KITE OBSESSION MKX KBO

FREESTYLE / WAKESTYLE

RRD KITE OBSESSION MKX 12 KBO PURPLE/PINK
Šifra izdelka: 23OB12K2
1.613,00 €
RRD KITE OBSESSION MKX 13.5 KBO ORANGE/GREY
Šifra izdelka: 23OB135K1
1.724,99 €
RRD KITE OBSESSION MKX 9 KBO
Šifra izdelka: 23OB9K1
1.425,00 €

Želite več informacij? Pišite nam na info@probike.si.

Deseta različica našega čistokrvnega freestyle kajta.
Ta ikonični kite je dosegel pomemben mejnik, zato smo se odločili narediti nekaj VELIKEGA! Deseta izdaja Obsession združuje prejšnji verziji Obsession in Obsession Pro v en stroj za prosti slog. To pomeni, da smo poskrbeli, da bo ta kite odlično deloval s štirimi ali petimi linijami! Obsession MK10 bo zdaj zadovoljil vse, ki želijo skakati, zvijati se kot vijak ali se želijo odklopiti, dokler jim roke ne odpadejo.

Glede oblike in značilnosti, ki ločujejo ta pravi stroj za prosti slog od drugih, ni prišlo do kompromisov. Prav tako nismo ničesar prepustili naključju, medtem ko smo celotno strukturo zmaja postavili pod intenziven nadzor. Obsession MK10 je čist, fino uglašen kite v obliki črke C, zasnovan tako, da je natančen, močan ali po potrebi zelo nevtralen.

Oblika je podobna prejšnji obliki Obsession Pro MK3. Kljub temu smo prilagodili položaj in kot opornika, da bi omogočili boljše vrtenje na površini vode, kar olajša ponovni zagon. Najbolj vznemirljiva in opazna sprememba novega MK10 pa je ta, da ta kite deluje popolno s štirimi ali petimi linijami!

Za tiste, ki si želijo čistega 5-linijski kite, a raje koristijo 4-linijskega, bo ta Obsession zagotovo presegel vaša pričakovanja. V tej nastavitvi se hitreje obrne, poveča razpon moči, zagotovi več dviga, več časa v zraku in lažje ga je znova dvigniti.

Štiri linijski MK10 je idealen za tiste, ki se odločijo, da se bodo posvetili disciplini prosti slog, ne da bi se morali v celoti predati 5 linijam, ki je postavitev za hardcore unhooked discipline prostega ali wakestyle sloga.

STANDARDNE LASTNOSTI

Notranje in zunanje dodatne ojačitve na vsaki prednji robni plošči, ki zagotavljajo dolgotrajnost šivov in trdo povezavo.
Okrepitve radialnega platna okoli zadnjega roba kajta so nameščene tako, da sekajo Techno Force Double Ripstop. To ne samo poveča moči in trpežnosti na občutljivih območjih, temveč tudi dopolnjuje torzijo, vgrajeno v kite, in tako izboljša splošne letalne lastnosti.
Naprava proti zapletanju, ki je majhna letev, ki se od zadnjega roba poveže s prednjim robom in preprečuje, da bi se linije med zagonom ali ponovnim zagonom iz vode ovile okoli konic. Omogoča tudi shranjevanje linij pri pakiranju opreme po seji.

NOVE LASTNOSTI

Oblika vodilnega roba v obliki črke C za izbiro med 4 ali 5 linijami! Iz tovarne pride s 4-vrsticno postavitvijo, ki jo je enostavno pretvoriti v 5-linijsko.
Preoblikovan ventil za hitri pretok zraka: enosmerni ventil za pretok zraka, sistem za napihovanje in praznjenje s posebnim oblikovanim zaščitnim pokrovom. Ta novi ventil ima manjši premer in upogljivo podlago, ki omogoča popolno obliko prednjega roba in doda življenjsko dobo kajta.
Dodatne ojačitve opornikov: vse opore so ojačane s kevlarjem, ki je prišit na konce, kar zmanjšuje odrgnine, nova zasnova pa tudi preprečuje, da bi pesek prišel v kite. Srednja opora vključuje Kevlar in dodatno plast Dacrona, ker najbolj trpi pri udarcih.
Nastavitve linij za več točk: več točk povezave omogoča številne prilagoditve značilnosti letenja, kot so moč, pritisk na bar, hitrost obračanja in radij obračanja. Te spremembe vplivajo na skakanje, kite loope, ohlapnost, drift in ponovni zagon iz vode.
Novo pozicioniranje in kot opornika za še boljši ponovni zagon.
Techno Force ™ Double Ripstop je tkanina visoke gostote s strukturo za zaustavitev trganja, ki je izdelana iz visoko napete dvojne poliestrske preje. Ta material ne samo prispeva k moči in dolgoživosti naših kajtov, temveč tudi izboljšuje stabilnost in lastnosti letenja, ne da bi dodali težo.
SPECIFIKACIJE

* OBMOČJE VETRA v vozlih za katera s težo 75 kg


VELIKOSTVETROVNI RAZPON*KODA
520 / 3723OB5K
618 / 3223OB6K
717 / 3023OB7K
916 / 2823OB9K
10.514 / 2423OB105K
1212/ 2223OB12K
13.510 / 1823OB135K
159 / 1623OB15K


Varnost in kakovost

Za plačilo lahko uporabiš bančno nakazilo, kreditno kartico ali PayPal.

Pridobi 10€!

Prijavi se na naše novice in podarimo ti bon v vrednosti 10 €!

Brezplačna prijava!