RRD KITE DESKA K-RACE 70 - SBEXTREME
Slike izdelkov so simbolične. Barva in oblika izdelka se lahko v naravi razlikuje od prikaza na slikah.

-80%

RRD KITE DESKA K-RACE 70

Fast Freeride / Lightwind machine

RRD KITE DESKA K-RACE 70
Šifra izdelka: RD12KRC70
1.419,99 €
284,00 €

Želite več informacij? Pišite nam na info@prosurf.si.

Po razvoju, ki smo ga v zadnjih 3 letih videli v Kite Racingu, smo s povečanim zanimanjem javnosti in medijev prejemali vedno več prošenj za nov program desk, ki bi ohranil faktor hitrosti pri rahlem vetru.


K-Race 70 LTD prinaša povsem nove parametre v enačbi funkcionalnosti in učinkovitosti ter postavi letvico še nekoliko višje, ko je veter majhen.

»Glisiranje pri 6 vozlih vetra in doseganje hitrosti v veter 12-14 vozlov in hitrosti z vetrom 25-27 vozlov niso več sanje. S pomočjo francoskega riderja Juliena Kerneurja, trenutnega vodilnega v svetovnem pokalu PKRA Racing, smo zelo tesno sodelovali pri razvoju deske K-Race 70 LTD in zmajev Addiction MKIII, da bi imeli neverjetno kombinacijo hitrosti in nadzora, «pojasnjuje RRD.

Nova dirkalna kite deska uporablja vsak centimeter, ki je na voljo v obliki zasnove deske, da se poveča učinkovitost. Debele tirnice na repu za izboljšanje dviga na smernike, skrajno podvit rob na sprednjem in srednjem delu deske, da zmanjšajo trenje pri chopu in ustvarijo lažjo obliko za vožnjo.

Dizajn krova ima globoko dvojno konkavo na srednjem delu proti repu, da omogoča višji pritisk z nogami na desko, ko uporabljate sredinsko zanko za spust z vetrom.

»Moja strast je bil razvoj opreme za dirke že od nekdaj. Resnično mi je všeč, da preživim čas v vodi in zunaj nje, poskušajoč izboljšati vse podrobnosti in se čim bolj približati idealni rešitvi, «pravi Roberto Ricci, ustanovitelj znamke RRD.

K-Race 70 LTD ima 3 pozicije za smernike in izjemno lahko karbonsko konstrukcijo LTD.

Zanke 4 x Velcro nastavljivi - opcijsko

3 x smernik Tuttle race G10 - opcijsko

Lastnosti

Glisiranje s 6 vozli vetra.

Enostavna vožnja tako v veter kot proti vetru.

Konfiguracija 3 smernikov, hitrejši in lažji sistem.

Lahka karbonska konstrukcija LTD

Varnost in kakovost

Za plačilo lahko uporabiš bančno nakazilo, kreditno kartico ali PayPal.

Pridobi 10€!

Prijavi se na naše novice in podarimo ti bon v vrednosti 10 €!

Brezplačna prijava!