RRD KITE DESKA BARRACUDA 5 8 LTE V3 - SBEXTREME
RRD KITE DESKA BARRACUDA 5 8 LTE V3 - SBEXTREME
Slike izdelkov so simbolične. Barva in oblika izdelka se lahko v naravi razlikuje od prikaza na slikah.
RRD KITE DESKA BARRACUDA 5 8 LTE V3 - SBEXTREME
RRD KITE DESKA BARRACUDA 5 8 LTE V3 - SBEXTREME

RRD KITE DESKA BARRACUDA 5 8 LTE V3

INNOVATIVE SURF STYLE

RRD KITE DESKA BARRACUDA 5 8 LTE V3
Šifra izdelka: 23BAK58LTE
899,01 €

Želite več informacij? Pišite nam na info@prosurf.si.

Barracuda V3, ki jo je zasnoval, preizkusil in razvil Ralf Bachschuster, je bila ustvarjena za uporabo z zankami, a jo imajo radi tudi mnogi strapless uporabniki. Te izjemne deske so zelo hitre, varno oprimejo vodo in zagotavljajo obilo oprijema v najbolj ekstremnih pogojih

Tretja različica ima povsem preoblikovan obris. Naš cilj je bil sprejeti to radikalno obliko in jo bolj zaokrožiti, da bodo vsi uživali v njeni vrhunski izvedbi. Največja širina je premaknjena naprej, da se omogoči več vzporednih linij proti repu, medtem ko je nos nekoliko razširjen, da se ustvari boljše ravnotežje ter izboljša nadzor in udobje. Nova Barracuda V3 je enostavnejša za vožnjo in bolj udobna tako pri rahlem kot tudi pri močnem vetru, zdaj pa se prilega pravemu programu "ena deska, ki počne vse".

Poleg tega je bil predstavljen novi pintail winger rep, da rahlo poveča širino repa za boljšo vožnjo proti vetru, ko se zadnja noga premakne naprej, pred zanko in nato drastično zmanjša širino repa takoj za krilcem za neverjetno hiter odziv in nore obrate! Polno monokonkaven trup veliko rockerja na repu omogoča hitro glisiranje in držanje nadzora v nemirnih vodah.

Baracude, ki jih je v Cape Townu razvil in preizkusil eden najvplivnejših in najbolj radikalnih kajtarjev na južnoafriški kite sceni, niso le hitre deske, ki so bile rojene za polno moč, ampak jih je zdaj mogoče spoštovati kot eno in edino desko, ki jo potrebujete!

Lastnosti

Nekoliko širši obris proti nosu z pintail winger repom za večji nadzor in udobje, hkrati pa omogoča veliko možnosti obračanja z norim oprijemom.

Popolnoma monokonkaven trup z obilo rockerja na repu. Hitro glisiranje in držanje nadzora na razburkanih vodah.

Debelejši srednji odsek med nogami, ki omogoča plovnost in ohranjanje zagona pri nižji hitrosti.

Tanek profil tirnic na nosu in repu omogoča najboljši oprijem pri visoki hitrosti in zmanjša volumen, da ohrani nizko težo.

LTE (trdno zgrajena, dolgotrajna) TEHNOLOGIJA

Nova tehnologija LTE prihaja naravnost iz vrhunske tehnologije surf desk, sestavljena je iz sredice high definition EPS, izdelane iz kalupa "Super EPS", ki ji nato vbrizgajo delce gostote 36 kg / m3. To fenomenalno jedro je tako močno, da bi ga lahko vozili po vodi, ne da bi bilo na njem kakšen dodaten sloj !! Jedro ima vdolbine za peto, vgrajene v krov desk, kar ustvarja popolno namestitev EVA blažilnikov za preprečevanje vdolbin na peti. Layup Full Glass naredi desko zelo prilagodljivo za vožnjo in resnično odporno proti udarcem, kar zagotavlja izjemno vzdržljivost.

SPECIFIKACIJE

MODELVELIKOST “VOLUMEN“L”SMERNIKIKODA
BARRACUDA V3 LTE 5’8″5’8 “x 18 ¾” “x 2 ⅛”22K4 for RRD Thruster Set23BAK58LTE

Varnost in kakovost

Za plačilo lahko uporabiš bančno nakazilo, kreditno kartico ali PayPal.

Pridobi 10€!

Prijavi se na naše novice in podarimo ti bon v vrednosti 10 €!

Brezplačna prijava!