Slike izdelkov so simbolične. Barva in oblika izdelka se lahko v naravi razlikuje od prikaza na slikah.

RRD DESKA FIRE STORM LTD V4

FREE RACE / WINDFOIL DESKA

FIRE STORM 101 LTD V4
Šifra izdelka: 21FS101L
2.349,00 €
FIRE STORM 112 LTD V4
Šifra izdelka: 21FS112L
2.349,00 €

Želite več informacij? Pišite nam na info@probike.si.

Nova linija Firestorm V4 je bila prvotno zasnovana in prilagojena tako, da je združevala zgodnje glisiranje, hitrost, nadzor in enostavno zavijanje.

V zadnjih 48 mesecih od predstavitve linije Firestorm V1 smo nenehno oblikovali nove prototipe in poskušali izboljšati čarobno mešanico obstoječih desk. Lahko pa izboljšamo le enega ali dva parametra, boljšo vožnjo v veter ali boljše zavijanje, medtem ko ohranjamo enako največjo hitrost, potem pa je bilo žrtvovano bodisi zgodnje glisiranje bodisi vodljivost.

48 mesecev razvoja, več kot 25 prototipov in več kot 300 ur v vodi ni uspelo izboljšati čarobne mešanice oblik desk Firestorm V1 in V2.

Nato smo začeli znova razmišljati o programu uporabe in razumeli smo, da je pri izbiri nove deske v programu "hitrega freeride-a" najpomembnejši parameter HITROST. Celoten koncept ustvarjanja 30% hitrejše DESKE ob hkratnem hitrem glisiranju in nadzoru je oživil popolnoma novo linijo desk Firestorm: VERZIJO 4.

Lastnosti:

- FIRESTORM V3 je na podlagi orisa in scooprocker linije desk svetovnega prvaka PWA X-Fire V7 sprejel to obliko in bil spremenjen, da je bolj podoben liniji X-Fire.

- Obris je nekoliko ožji v predelu repa in ima manjše izreze repa, da se zmanjša dviganje repa pri owerpower pogojih in hkrati ohrani enaka zmogljivost glisiranja, bolj primerna za freeriding kot za čisto dirkanje.

- Toro rep se zmanjšuje glede na dodatno širino po mokri površini trupa in je bil premaknjen nekoliko bolj nazaj, da omogoča več pritiska z zadnjo nogo na smernik brez preveč napora. To ima za posledico boljšo zmogljivost vožnje v veter in boljšo povprečno hitrost pri daljših vožnjah.

- Linija Rocker, oblika trupa in porazdelitev prostornine so bili oblikovanji popolnoma enako kot pri deskah X-Fire V7.

-Vložki zank za noge so ohranili možnost, da uporabite bolj notranji položaj za razburkano vodo ali bolj "freeride uporabo" in bolj zunanji položaj za gladko vodo ali nastavitev "največje hitrosti."

-Prilagodljiv na wind foil po zaslugi FOIL BOX, ki je posebej ojačana zasnova globokih Tuttle škatel za uporabo s HydroFoil ali standardnim smernikom.

Rezultat vseh teh funkcij nam je omogočil, da smo ustvarili 3 povsem nove deske, ki bodo pomagale izboljšati vašo hitrost na vodi in vam prinesle neizmerno veselje, da ostanete pred drugimi.

Ne pozabite, preden kupite katero koli novo desko, jo poskusite preizkusiti v enem od naših testnih centrov po vsem svetu. Hitrosti ni mogoče prevarati, zato poskusite preveriti, kaj govorimo, z GPS-om na roki ali s primerjavo s prijateljem na drugi deski.

SPECIFIKACIJE:

FIRESTORM V4MERESMERNIKP•V•JMASA ±5%KODA ARTIKLA
101 LTS235×65 CMMFC KP RC G-10 385.2-7.4LTD 6,5 KGS21FS101L
112 LTS235×70 CMMFC KP RC G-10 406.0-8.4LTD 6,8 KGS
21FS112L
123 LTS235×75 CMMFC KP RC G-10 447.0-9.4LTD 7,3 KGS

21FS123LVarnost in kakovost

Za plačilo lahko uporabiš bančno nakazilo, kreditno kartico ali PayPal.

Pridobi 10€!

Registriraj se na naši strani in podarimo ti bon v vrednosti 10 €!

Brezplačna registracija!