KITE DESKA COTAN 5 2 LTE V3 - SBEXTREME
Slike izdelkov so simbolične. Barva in oblika izdelka se lahko v naravi razlikuje od prikaza na slikah.

KITE DESKA COTAN 5 2 LTE V3

STRAPLESS SURF/FREESTYLE

KITE DESKA COTAN 5 2 LTE V3
Šifra izdelka: 23COT52LTE
899,01 €

Želite več informacij? Pišite nam na info@probike.si.

C.O.T.A.N. (odrezan rep in nos) V3 je v primerjavi s prejšnjimi različicami doživel le manjše spremembe. Za tiste, ki ne vedo, je COTAN visoko zmogljiva deska, ki ima manj dolžine in momenta v primerjavi s tradicionalno obliko desk. Ta oblika vam omogoča, da se počutite izjemno svobodno in hitro v vsem, kar počnete.

V3 ima novo preoblikovano obliko repa z krilci in zaobljenimi konci fish tail repa. Zmanjšanje površine v zadnjem predelu repa, za krilci, omogoča boljše obračanje pri visokih hitrostih, med jahanjem valov ali potiskanjem, da bi dobili največji možen pop med vašimi freestyle treningov brez zank. Novi Cotan je tudi nekoliko tanjši v predelu repa, da resnično poveča pop efekt pri skakanju na ravno vodo. Zdaj je mogoče resnično potopiti rep in "ustaviti" desko, preden izstrelite kite!

* Pro Nasvet:

Ko se odločite, katero velikost Cotana izbrati, priporočamo, da grete 5 ali 6 inčev krajše od tistega, ki bi običajno izbrali na klasični surf deski.

Lastnosti

Preoblikovana oblika repa z krilci in zaobljenimi konci fishtail repa, ponuja natančen nadzor, izboljšano obračanje in povečan potencial popa.

Globoko konkaven po celotni deski z ravnim repom, ki ga sprošča progresivni rocker z tail kickom

Tanke tirnice od nosu do repa, vseskozi tanek profil

Pet smernikov, tako da lahko izbirate med thruster ali quad postavitvijo

LTE (trdno zgrajena, dolgotrajna) TEHNOLOGIJA

Nova tehnologija LTE prihaja naravnost iz vrhunske tehnologije surf desk, sestavljena je iz sredice high definition EPS, izdelane iz kalupa "Super EPS", ki ji nato vbrizgajo delce gostote 36 kg / m3. To fenomenalno jedro je tako močno, da bi ga lahko vozili po vodi, ne da bi bilo na njem kakšen dodaten sloj !! Jedro ima vdolbine za peto, vgrajene v krov desk, kar ustvarja popolno namestitev EVA blažilnikov za preprečevanje vdolbin na peti. Layup Full Glass naredi desko zelo prilagodljivo za vožnjo in resnično odporno proti udarcem, kar zagotavlja izjemno vzdržljivost.

SPECIFIKACIJE

MODELMERE “VOLUMEN “L”SMERNIKIKODA
COTAN V3 LTE 5’2″5’2″x18″x2″22K4 for RRD Thruster Set23COT52LTE

Varnost in kakovost

Za plačilo lahko uporabiš bančno nakazilo, kreditno kartico ali PayPal.

Pridobi 10€!

Prijavi se na naše novice in podarimo ti bon v vrednosti 10 €!

Brezplačna prijava!