Dostava

Dostavo blaga za nas opravlja podjetje DPD Slovenija. V kupnino, ki znaša 5 EUR (za naročila dostavljena znotraj Slovenije), so vračunani stroški pakiranja in dostave naročenega blaga. Izjema so pošiljke večjih (neobičajnih) dimenzij (jambori, windsurf deske, smuči ipd), kjer:

  • maksimalna dovoljena teža presega 50 kg
  • maksimalna dovoljena dolžina presega 215 cm (za tujino 175 cm)
  • vsota obsega in najdaljše stranice presega 300 cm.

V zgoraj naštetih primerih stroške dostave plača kupec po veljavnem ceniku DPD Slovenija. Cenik se nahaja na tej strani kot pdf datoteka.

Brezplačna dostava za naročila nad 79€

Za nakup nad 79 EUR je dostava za pošiljke običajnih dimenzij brezplačna (velja za naročila dostavljena znotraj Slovenije).

Do zneska 79 EUR je strošek dostave 5 € (velja za naročila dostavljena znotraj Slovenije).

Paketi, ki so daljši od 1 metra bodo odposlani s dostavno poštno DPD.

Prav tako, najdaljša stranica ne sme presegati 150 cm, s tem da seštevek dolžine in obsega , merjenega na najširšem mestu prečno, ne sme presegati 300 cm. Tudi v tem primeru, vam bo paket dostavljen preko poštne dostave DPD. Za naročila izven Slovenije se zaračuna poštnina skladno s cenikom DPD distributerske službe.

Dobavni rok

Rok dostave so dva do trije delovni dnevi od prejema naročila, vendar so paketi v večini primerov dostavljeni že naslednji delovni dan od oddaje naročila (v kolikor je izdelek na zalogi).

Naročila, oddana do 12. ure, bodo poslana še isti dan. Naročila, ki so oddana po zapisani uri, bodo odposlana naslednji delovni dan oz. v ponedeljek v primeru naročila v petek.

Če naročenega blaga trenutno ni na zalogi, vas bomo obvestili po elektronski pošti ali telefonu.

Varnost in kakovost

Za plačilo lahko uporabiš bančno nakazilo, kreditno kartico ali PayPal.

Pridobi 10€!

Prijavi se na naše novice in podarimo ti bon v vrednosti 10 €!

Brezplačna prijava!